FAQ

Waar staat Hetbadeendje.nl voor?
Wij willen ervoor zorgen dat het hele gezin kan genieten van een favoriete plek in huis: de badkamer. Zo zijn er voor de kleintjes allerlei artikelen, kunnen de mannen onder ons zich verfrissen met stoere geuren en kunnen de dames gaan voor een complete douchebeleving!

Zijn jullie producten wel echt? Ze zijn zo goedkoop?
Jazeker. Wij verkopen alleen maar merkartikelen en geen namaak. Doordat wij slim inkopen kunnen we de meeste producten een flink stuk goedkoper aanbieden dan je supermarkt of drogisterij.

Vorige week zag ik andere producten dan nu. Hoe kan dit?
Wij werken met wisselende voorraden. Zo kan het zijn dat ons aanbod op dit moment verschilt met die van vorige week. Kom daarom vaak bij ons kijken, of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Welke merken verkopen jullie?
Onze voorraad is wisselend, dus dit verschilt per keer. Aansprekende merken als Zwitsal, Kneipp en Axe zul je echter veel tegenkomen in ons assortiment.

Ik wil iemand iets leuks cadeau doen. Kunnen jullie daarvoor zorgen?
Ja zeker! We verkopen ook kant-en-klare cadeaupakketten. Met onze cadeauservice kun je dus met een origineel cadeau aankomen op visite. Lees hier alles over deze service.