Klantenservice

Wij vinden het belangrijk dat je prettig en veilig kunt winkelen in onze webshop en dat de producten die wij leveren aan je verwachting voldoen. Klachten, meldingen of tips nemen we daarom uiterst serieus. We willen je vragen contact met ons op te nemen via het contactformulier of via info@hetbadeendje.nl, zodat we je reactie in behandeling kunnen nemen. We laten vervolgens uiteraard zo snel mogelijk iets van ons horen.

Leveringsvoorwaarden

Het product
We proberen zo goed mogelijk alle producten op de site te plaatsen, zodat jij als klant het product van jouw smaak kunt selecteren. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan de afbeeldingen, kleuren en geuromschrijvingen van de producten. Mocht het zo zijn dat je een verkeerd product hebt ontvangen, dan nemen wij de kosten van de retourzending voor onze rekening.

Fout bij Hetbadeendje.nl
Heb je de bestelling geplaatst en betaald en hebben wij om wat voor reden dan ook niet aan onze verplichtingen kunnen voldoen? In dat geval heb je de mogelijkheid je bestelling te annuleren en zullen wij het aankoopbedrag terugstorten. Storing met de website en webshop voorbehouden. Problemen proberen we uiteraard zo snel mogelijk op te lossen. Sommige beelden kunnen afwijken van het origineel.

Levertijd
Bij ons worden alle bestellingen verstuurd met de pakketservice van PostNL of DHL. Zodra wij de bestelling hebben afgeleverd, wordt deze via PostNL of DHL doorgaans binnen 1 à 3 werkdagen (maandag is geen werkdag) bij je thuisbezorgd. Dit geldt voor alle zendingen binnen Nederland.

Voor PostNL geldt dat PostNL er naar streeft om het pakket de eerste werkdag na de dag van aanbieding te bezorgen. PostNL doet 2 pogingen om jouw pakket te bezorgen of levert deze af bij de buren. Kan PostNL het pakket niet afleveren, dan kun je het pakket binnen 3 weken afhalen op het postkantoor.

Bestellen
Bij Hetbadeendje.nl kun je 24 uur per dag snel en gemakkelijk online bestellen. Alle bestellingen die op werkdagen voor 14:00 uur betaald en verwerkt zijn worden uiterlijk de volgende dag bij PostNL of DHL afgeleverd.

Prijzen
Alle getoonde prijzen zijn in Euro’s en zijn inclusief BTW.
Type-, druk- en prijsfouten voorbehouden.

Veilig betalen
Hetbadeendje.nl biedt je de volgende betalingsmethoden: iDeal.

Direct afrekenen met iDeal
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan je internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, Triodos Bank, RegioBank, Knab bank of Van Lanschot, dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

Verzending & afhalen

Verzend- en afhandelingskosten
Wij rekenen verzend- en afhandelingskosten voor het versturen van je bestelling. Voor zendingen naar het buitenland gelden andere voorwaarden wat betreft levertijd en verzendkosten. Mocht je vanuit het buitenland willen bestellen, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Wij hanteren de volgende verzendkosten / bezorgkosten:
Thuisbezorgen Post.nl of DHL – € 5,75 (1-3 werkdagen)

Retourzending

Wanneer je bestelling niet aan je wensen voldoet, dan heb je het recht om je bestelling binnen 7 dagen terug te zenden, mits in de originele doos en in originele verpakking (brievenbuspost wordt niet geaccepteerd). Wanneer je het product retour wilt sturen, breng ons dan binnen 2 dagen na ontvangst van het product op de hoogte via e-mail: info@hetbadeendje.nl. In overleg met ons kun je de producten retour zenden of ruilen. De verzendkosten zijn voor je eigen rekening (ook bij retourverzending).

Stuur je retour voldoende gefrankeerd en inclusief de factuur naar:

Hetbadeendje.nl
Berliozstraat 16
8915CE Leeuwarden

Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen en niet aangemelde retourzendingen worden door ons niet gecrediteerd.

Na ontvangst van de retourzending zal Hetbadeendje.nl de aankoopwaarde zo spoedig mogelijk terug betalen.

Hetbadeendje.nl behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer het product is beschadigd of wanneer de goederen niet in originele verpakking retour zijn gezonden.

Hetbadeendje.nl behoudt zich verder het recht voor retourzendingen te weigeren wanneer de artikelen niet binnen 7 dagen na aflevering van de bestelling zijn geretourneerd of de retourzending niet binnen 2 dagen na aflevering van de bestelling per e-mail is gemeld via info@hetbadeendje.nl.

Is je bestelling beschadigd aangekomen, dan dien je dit dezelfde dag nog aan ons te melden.

Is je bestelling incompleet, dan dien je dit binnen 2 dagen aan ons te melden.

Klachtenprocedure
Wij doen er alles aan om onze klanten tevreden te stellen. Mocht je desondanks ergens ontevreden over zijn of een klacht hebben, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.
Je kunt je klacht via ons contactformulier doorgeven of een email sturen naar info@Hetbadeendje.nl.

Wij nemen je klacht in behandeling en nemen, indien nodig, telefonisch contact met je op. Binnen 14 dagen kun je van ons een inhoudelijke reactie verwachten.